Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
Hebei Soome Packaging Machinery Co.,LTD
Type Business:
Fabrikant
Exporteur
Merken:
SOOME
Aantal werknemers:
100~120 mensen
Jaarlijkse omzet:
US$ 1800000 - US$ 1900000
Opgericht Jaar:
1995
Export pct:
20% - 30%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Beschrijving bedrijf
  SOOME-MACHINES die in 1995 worden gevestigd specialiseerden zich in zich het ontwikkelen en volledig automatische productie, nauwkeurige hoge snelheid, en van goede kwaliteits verpakkende machines op een spoor van goedaardige ontwikkeling. Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, hebben wij een andere nieuwe workshop uitgebreid om het productieproces te versnellen. Nu zijn er drie reusachtige workshops en één bureaublok met 3 vloeren over 15,000m2-lange status en upbright langs nationale weg.

 

  Plakkend met mechanotronics, moeten de intelligente verrichting, het eenvoudige gebruik, het energiebehoud en de milieubescherming die de collectieve filosofie die van onze arbeiders de woeste concurrentie op golf verpakkingsgebied onder ogen zien zijn omhoog met het hoge tempo van het moderne leven houden.

 

  Wij zetten onze harten in onze mening om geen inspanning te leveren uitrustend elk product. Vooral ontwikkelden wij automatisch verscheidene nieuwe hoge snelheidsmachines die de de concurrentiecapaciteit van onze klanten verbeterden, ook de erkenning van duizenden inpakkend bedrijven van domestics werden en overzee op het principe van eerlijk en betrouwbaar baseerden.

 

  Onze producten vinden etc. een goede verkoop in Argentinië, Rusland, India, Italië, Duitsland, Egypte, Vietnam, Spanje, Iran, Turkije. Iedereen die met ons samenwerken is trots van ons goed na de dienst en onbevangen houding. Welkom buitenlandse klanten die onze bedrijf en wens bezoeken verenigen wij ons ons in een gezamenlijke inspanning voor de mooie toekomst!

 
Certificaat
Standaard : CE Aantal : M.2017.201.N2770 Uitgiftedatum : 2017-12-29 Vervaldatum : 2022-12-28 Scope / Range : Flexo Printer Slotter Rotary Die-Cutter Uitgegeven door : UDEM International Certification Auditing Training Centre Industry and Trade Inc.Co
Standaard : CE Aantal : OSE-16-0412/01 Uitgiftedatum : 2016-04-21 Scope / Range : Thin Blade Slitter Scorer Uitgegeven door : SZUTEST TECHNICAL INSPECTION and CERTIFICATION
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-317-7800708
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal